Oldenhuis International B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Oldenhuis International B.V. in Groenlo. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Oldenhuis International B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Borculoseweg 18 7141 VM Groenlo
WOONPLAATS: 
Groenlo
POSTCODE: 
7141 VM
GEMEENTE: 
Oost Gelre
POSTCODEGEBIED: 
Winterswijk
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Borculoseweg
REGIO: 
Oosten
Furniture, General, Furniture, general.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Bancken, P. H.; Sales Director/Manager Mr Scheffers, P.; Marketing Director/Manager Mr Scheffers, P.; Technical Director/Manager Mr Bancken, P. H.
Voor de aankomst met de auto naar Oldenhuis International B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Borculoseweg in Groenlo laten berekenen en tonen.
MAP

Borculoseweg 18 7141 VM Groenlo, Nederland

Oldenhuis International B.V. met het hoofdkantoor in Borculoseweg 18 7141 VM Groenlo, Nederland, Furniture, General.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Furniture, General of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Oldenhuis International B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Oldenhuis International B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
544-462041
FAXAPPARAAT: 
544-464915
WEBSITE: 
www.hollandwonengroep.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Oldenhuis International B.V. de internationale nummer +31 544-462041 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Oldenhuis International B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Oldenhuis International B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 544-464915 of aan de email adres van het bedrijf Oldenhuis International B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Furniture, General in Groenlo of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Furniture, General van Groenlo in Gelderland.
furniture, generalMeer Bedrijven in deze branche: