Metalin Bathmen B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Metalin Bathmen B.V. in Holten. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Metalin Bathmen B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Keizersweg 59 7451 PH Holten
WOONPLAATS: 
Holten
POSTCODE: 
7451 PH
GEMEENTE: 
Rijssen-Holten
POSTCODEGEBIED: 
Deventer
PROVINCE: 
Overijssel
STRAAT: 
Keizersweg
REGIO: 
Oosten
Office Furniture, Storing Equipment.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr van Geest, J.A.C.; Purchasing Director/Manager Mr van Geest, H.G.C.; Sales Director/Manager Mr Bronsvoort, H.J.; Marketing Director/Manager Mr van Geest, H.G.C.; Technical Director/Manager Mr van Geest, J.A.C.
Voor de aankomst met de auto naar Metalin Bathmen B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Keizersweg in Holten laten berekenen en tonen.
MAP

Keizersweg 59 7451 PH Holten, Nederland

Metalin Bathmen B.V. met het hoofdkantoor in Keizersweg 59 7451 PH Holten, Nederland, Office Furniture.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Office Furniture of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Metalin Bathmen B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Metalin Bathmen B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0548-36 23 33
FAXAPPARAAT: 
0548-36 48 66
WEBSITE: 
www.metalin.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Metalin Bathmen B.V. de internationale nummer +31 0548-36 23 33 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Metalin Bathmen B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Metalin Bathmen B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0548-36 48 66 of aan de email adres van het bedrijf Metalin Bathmen B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Office Furniture in Holten of vanuit een ander regio in Overijssel en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Office Furniture van Holten in Overijssel.
office, furnitureMeer Bedrijven in deze branche: