Leen Bakker

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Leen Bakker in Appingedam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Leen Bakker
ADRES
STRAATNAAM: 
Farmsumerwg 128; 992BW; Appingedam
WOONPLAATS: 
Appingedam
POSTCODE: 
992 BW
GEMEENTE: 
Appingedam
POSTCODEGEBIED: 
Appingedam
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Woninginrichting.Voor de aankomst met de auto naar Leen Bakker kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Appingedam laten berekenen en tonen.
MAP

Farmsumerwg 128, 992BW, Appingedam, Nederland

Leen Bakker met het hoofdkantoor in Farmsumerwg 128, 992BW, Appingedam, Nederland, Woninginrichting.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Woninginrichting of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Leen Bakker kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Leen Bakker.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
596 68877
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Leen Bakker de internationale nummer +31 596 68877 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Leen Bakker contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Leen Bakker vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Leen Bakker sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Woninginrichting in Appingedam of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Woninginrichting van Appingedam in Groningen.
woninginrichtingMeer Bedrijven in deze branche: