Edel B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Edel B.V. in Genemuiden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Edel B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Fabrieksstraat 13 8281 BW Genemuiden
WOONPLAATS: 
Genemuiden
POSTCODE: 
8281 BW
GEMEENTE: 
Zwartewaterland
POSTCODEGEBIED: 
Lelystad
PROVINCE: 
Overijssel
STRAAT: 
Fabrieksstraat
REGIO: 
Oosten
Floor Covering Material, Synthetic lawns.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr De Lange, K.; Purchasing Director/Manager Mr De Lange, K.; Sales Director/Manager Mr Oosterbaan, H.; Marketing Director/Manager Mr Oosterbaan, H.; Technical Director/Manager Mr Van Pijkeren, D.
Voor de aankomst met de auto naar Edel B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Fabrieksstraat in Genemuiden laten berekenen en tonen.
MAP

Fabrieksstraat 13 8281 BW Genemuiden, Nederland

Edel B.V. met het hoofdkantoor in Fabrieksstraat 13 8281 BW Genemuiden, Nederland, Floor Covering Material.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Floor Covering Material of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Edel B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Edel B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
038-385 22 11
FAXAPPARAAT: 
038-385 22 91
WEBSITE: 
www.edel.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Edel B.V. de internationale nummer +31 038-385 22 11 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Edel B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Edel B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 038-385 22 91 of aan de email adres van het bedrijf Edel B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Floor Covering Material in Genemuiden of vanuit een ander regio in Overijssel en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Floor Covering Material van Genemuiden in Overijssel.
floor, covering, materialMeer Bedrijven in deze branche: