Cletex

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Cletex in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Cletex
ADRES
STRAATNAAM: 
M Wibautstr 11; 9728MH; Groningen
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9728 MH
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Woningtextiel - Fabrieken En Groothandel.Voor de aankomst met de auto naar Cletex kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

M Wibautstr 11, 9728MH, Groningen, Nederland

Cletex met het hoofdkantoor in M Wibautstr 11; 9728MH; Groningen, Nederland, Woningtextiel - Fabrieken En Groothandel.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Woningtextiel - Fabrieken En Groothandel of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Cletex kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Cletex.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
050 5267597
FAXAPPARAAT: 
050 5274196
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Cletex de internationale nummer +31 050 5267597 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Cletex contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Cletex vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 050 5274196 of aan de email adres van het bedrijf Cletex sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Woningtextiel - Fabrieken En Groothandel in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Woningtextiel - Fabrieken En Groothandel van Groningen in Groningen.
woningtextiel, -, fabrieken, en, groothandelMeer Bedrijven in deze branche: