Barteljoris B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Barteljoris B.V. in Haarlem. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Barteljoris B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Barteljorisstr 8; 2011RB; Haarlem
WOONPLAATS: 
Haarlem
POSTCODE: 
2011 RB
GEMEENTE: 
Haarlem
POSTCODEGEBIED: 
Haarlem
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Barteljorisstraat
REGIO: 
West
Gordijnen.Voor de aankomst met de auto naar Barteljoris B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Barteljorisstraat in Haarlem laten berekenen en tonen.
MAP

Barteljorisstr 8, 2011RB, Haarlem, Nederland

Barteljoris B.V. met het hoofdkantoor in Barteljorisstr 8; 2011RB; Haarlem, Nederland, Gordijnen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gordijnen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Barteljoris B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Barteljoris B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
023 5310537
FAXAPPARAAT: 
023 5421338
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Barteljoris B.V. de internationale nummer +31 023 5310537 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Barteljoris B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Barteljoris B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 023 5421338 of aan de email adres van het bedrijf Barteljoris B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gordijnen in Haarlem of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gordijnen van Haarlem in Noord-Holland.
gordijnenMeer Bedrijven in deze branche: