Baarsma

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Baarsma in Leeuwarden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Baarsma
ADRES
STRAATNAAM: 
Willemskd 22; 8911BB; Leeuwarden
WOONPLAATS: 
Leeuwarden
POSTCODE: 
8911 BB
GEMEENTE: 
Leeuwarden
POSTCODEGEBIED: 
Leeuwarden
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Meubelen.Voor de aankomst met de auto naar Baarsma kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Leeuwarden laten berekenen en tonen.
MAP

Willemskd 22, 8911BB, Leeuwarden, Nederland

Baarsma met het hoofdkantoor in Willemskd 22, 8911BB, Leeuwarden, Nederland, Meubelen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Meubelen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Baarsma kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Baarsma.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
58 212233
FAXAPPARAAT: 
58 21269
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Baarsma de internationale nummer +31 58 212233 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Baarsma contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Baarsma vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 58 21269 of aan de email adres van het bedrijf Baarsma sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Meubelen in Leeuwarden of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Meubelen van Leeuwarden in Friesland.
meubelenMeer Bedrijven in deze branche: