Autobar Holland B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Autobar Holland B.V. in Dordrecht. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Autobar Holland B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
CALANDSTRAAT 41; 3316EA; DORDRECHT
WOONPLAATS: 
Dordrecht
POSTCODE: 
3316 EA
GEMEENTE: 
Dordrecht
POSTCODEGEBIED: 
Dordrecht
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Calandstraat
REGIO: 
West
Bedrijfsinventaris Gh, Verhuur Catering-, Feest- En Evenementbenodigdheden, Producten: Cateringbenodigdheden, Catering Apparatuur. Producten: Koffie- & Theeautomaten.Voor de aankomst met de auto naar Autobar Holland B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Calandstraat in Dordrecht laten berekenen en tonen.
MAP

CALANDSTRAAT 41, 3316EA, DORDRECHT, Nederland

Autobar Holland B.V. met het hoofdkantoor in CALANDSTRAAT 41; 3316EA; DORDRECHT, Nederland, Bedrijfsinventaris Gh, Verhuur Catering-, Feest- En Evenementbenodigdheden.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bedrijfsinventaris Gh, Verhuur Catering-, Feest- En Evenementbenodigdheden of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Autobar Holland B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Autobar Holland B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
786544544
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Autobar Holland B.V. de internationale nummer +31 786544544 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Autobar Holland B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Autobar Holland B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Autobar Holland B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bedrijfsinventaris Gh, Verhuur Catering-, Feest- En Evenementbenodigdheden in Dordrecht of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bedrijfsinventaris Gh, Verhuur Catering-, Feest- En Evenementbenodigdheden van Dordrecht in Zuid-Holland.
bedrijfsinventaris, gh, verhuur, catering-, feest-, en, evenementbenodigdhedenMeer Bedrijven in deze branche: