Artex B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Artex B.V. in Aarle-Rixtel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Artex B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Bosscheweg 79 5735 GT Aarle Rixtel
WOONPLAATS: 
Aarle-Rixtel
POSTCODE: 
5735 GT
GEMEENTE: 
Laarbeek
POSTCODEGEBIED: 
Helmond
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Bosscheweg
REGIO: 
Zuid
Curtains and Curtain Fabric, Technical fabrics.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Van Leeuwen, K.; Purchasing Director/Manager Mrs Van Delft, D.; Sales Director/Manager Mr Rietveld, B.; Technical Director/Manager Mr Van Olphen, C.
Voor de aankomst met de auto naar Artex B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Bosscheweg in Aarle-Rixtel laten berekenen en tonen.
MAP

Bosscheweg 79 5735 GT Aarle Rixtel, Nederland

Artex B.V. met het hoofdkantoor in Bosscheweg 79 5735 GT Aarle Rixtel, Nederland, Curtains and Curtain Fabric.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Curtains and Curtain Fabric of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Artex B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Artex B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
492-3865
FAXAPPARAAT: 
492-386435
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Artex B.V. de internationale nummer +31 492-3865 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Artex B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Artex B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 492-386435 of aan de email adres van het bedrijf Artex B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Curtains and Curtain Fabric in Aarle-Rixtel of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Curtains and Curtain Fabric van Aarle-Rixtel in Noord-Brabant.
curtains, curtain, fabricMeer Bedrijven in deze branche: